• Ruim 110 jaar ervaring in de landbouw
  • Robuuste en waarde toevoegende machines
  • Deskundig advies van onze experts
  • Sterk dealernetwerk

Holaras, een sterk merk

Wereldwijd levert Hoopman Machines degelijke Holaras machines voor de voederwinning, veehouderij, uienverwerking, biogasindustrie en infratechniek. Met een uitgebreid team aan specialisten is alles onder één dak. Van ontwikkeling, ontwerp tot productie en montage. Voor het ontwikkelen van innovatieve en waarde toevoegende machines is co-creatie met collega's, klanten en partners voor ons essentieel. Wij garanderen een goede service en een snelle en betrouwbare levering van machines en onderdelen.  

Sectoren waar wij ons op richten

Uienoogst en -Verwerking 

Hoopman Machines is specialist in het ontwikkelen en produceren van Holaras machines voor de uienverwerking. De uienloofmaaiers, uienrooiers en uienafstaartmachines zijn robuust gebouwd en voorzien van de nieuwste technieken. Speciaal ontworpen voor een efficiënte en nauwkeurige verwerking van uien.      

Kuil-, Voer- en Snijtechniek

Holaras biedt een uitgebreid assortiment machines voor de veehouderij, voederwinning en de biogasindustrie. Naast de standaard machines in het assortiment, hebben veel van deze machines de mogelijkheid om ze naar eigen wens uit te breiden met diverse opties. 

Reinigings- en Veegtechniek

Een schoon bedrijfsterrein en goed bermonderhoud draagt bij aan de veiligheid op de weg. Bovendien zorgt het voor een nette uitstraling van uw bedrijf en de openbare weg. Voor elke klus hebben wij professionele veegmachines en bermharken in ons assortiment. 

Bereid je voor op het komende seizoen »

Profiteer nu van de speciale Agritechnica beursacties

10 % extra korting op de onderdelen voorverkoopactie en 5 % extra korting op voederwinning machines uit voorraad!

 

Actie is geldig vanaf 12 november t/m 31 december 2023

Agenda en events

De economische en ecologische voordelen van elektrisch mest mixen

Door met regelmaat een korte periode de mest te mixen blijft de mest in beweging en homogeen. Dit kan perfect met een elektrische mixer. Zo voorkom je korstvorming, overlast van vliegen die eieren leggen op de korst, blijft de geur aangenamer, heb je minder kans op schuimvorming en is de mest makkelijker te verwerken.

Duurzame energie uit de Grond: De magie van bietenverwerking voor biogasproductie

In de zoektocht naar duurzame energiebronnen wordt er steeds meer gekeken naar alternatieven voor traditionele fossiele brandstoffen. Een opvallende speler op dit gebied is bietenverwerking, met name de omzetting van bieten in biogas.

Prijslijst 2024

Vraag hier de meest actuele prijslijst aan. In de prijslijst vindt je een totaal overzicht van onze machines...

Beurs: Lamma Show 2024

Holaras dealer Agvantage UK Ltd zal aanwezig zijn op de LAMMA show. Op de Agvantage stand kan je de Holaras mais egalisatieschuif en kuilverdichtingswals zien en onze specialist Jeroen ontmoeten. 

Bereikbaarheid rondom feestdagen 2023

In verband met de feestdagen is onze fabriek gesloten vanaf 22 december tot en met 2 januari.  Heb je in deze periode een vraag? Onze specialisten werken met een beperkte bezetting, maar staan graag voor je klaar. Wil je een onderdeel bestellen? Dan kan dat per e-mail parts@holaras.nl of telefoon +31 (0)543 466224

Stel uw eigen machine samen

Of u nu een standaard machine of een machine met extra opties wil. In een paar stappen is een Holaras machine via de configurator samen te stellen. Orienteer op uw eigen gemak thuis of op kantoor op een nieuwe machine naar wens. Klaar met de configuratie? Dan kunt u direct een offerte opvragen. Deze ontvangt u met een uitgebreid overzicht van uw samengestelde machine in uw mailbox. Onze specialisten of uw Holaras dealer staan uiteraard altijd voor u klaar voor vragen en advies.