Kies uw taal

Contact

Hoopman Machines B.V.
Dinxperlosestraatweg 145
NL-7122 JP AALTEN
T: +31 (0)543 466224

Bedrijf

Sinds 1911 is Hoopman Machines B.V. uit Aalten fabrikant van de Holaras machines. Er worden machines geproduceerd en ontwikkeld voor de landbouw, akkerbouw, uienverwerking, industrie en biogas. Naast de standaard machines in het assortiment, hebben veel van deze machines de mogelijkheid om ze naar eigen wens uit te breiden met de mogelijke opties.

Op 8 september 2011 ontving Hoopman Machines B.V. het ‘predicaat Hofleverancier’. De uitreiking vond plaats tijdens de receptie welke gehouden werd ter gelegenheid van het 100-jarig bestaan.

Bedrijfsfilm

Hoopman Machines B.V. staat voor een gezond bedrijf dat wereldwijd reputatie heeft opgebouwd in kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie!

“Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier”

Historie

Hoopman Machines ging in 1911 in Aalten van start. Het jaar daarop verhuisde smid Jan Hoopman naar de Aaltense buurtschap IJzerlo. Hij legde door hard te werken de basis voor een nieuwe weg die zijn zoon Bram in de jaren vijftig met succes insloeg. In 1958 werd de Knollenplukmachine ontwikkeld. Boer en vakpers waren dol-enthousiast en de machine maakte een ware opmars en ontwikkeling door. Hoopman maakte een grote bloei door en deze vinding heeft het bedrijf uiteindelijk groot gemaakt.

Met Jan Willem Hoopman als derde generatie, staat Hoopman Machines tegenwoordig voor een gezond bedrijf dat wereldwijd reputatie heeft opgebouwd in kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie!

Holaras – Knollenplukker, 1958