Kies uw taal

Boerderij Ruwvoerronde Gras, Mastenbroek

21-06-2018 t/m 21-06-2018

Holaras is op 14 en 21 juni aanwezig bij de Ruwvoerronde Gras in Beers en Mastenbroek. Hieronder vind u meer informatie over dit evnenement:

De kwaliteit van ruwvoer is bepalend voor het rendement. Goed ruwvoer verbetert de benutting van mineralen in de mest, zorgt voor een goede voerefficiëntie en draagt positief bij aan de gezondheid van koeien. Maar hoe zorgt u voor de juiste kwaliteit ruwvoer? En welk effect heeft welke kwaliteit op de KringloopWijzer? Om u op deze en andere vragen antwoord te geven organiseert Boerderij in samenwerking met DLF de RuwvoerRonde Gras op 14 en 21 juni 2018.

 

Op twee locaties in het land doet u in een halve dag kennis op over de teelt, oogst en bewaring van gras. U staat in de praktijk, ophet erf, bij de kuil en in het veld. Hierdoor hoort, ziet en weet u direct welke tips en trucs u voordeel én ruwvoerrendement kunnen opleveren.

Krijg antwoord op vragen over:

  • Graslandmanagement optimaliseren
  • Voerefficiëntie
  • Melkzuurbacteriën
  • Boterzuur en schimmelvorming voorkomen
  • De rol van mechanisatie

 

Locaties:

14 juni 2018

Barendonk Holstein
Millseweg 17
Beers

21 juni 2018

Mts. Holland
Oude Wetering 123
Mastenbroek

 

 

 

 

 

 

Voor meer informtie over de Ruwvoerronde Gras en Mais en aanmelding kunt u deze website bezoeken: http://www.boerderij.nl/Rundveehouderij/Ruwvoerronde/