Kies uw taal

Nieuws

Contact

Hoopman Machines B.V.
Dinxperlosestraatweg 145
NL-7122 JP AALTEN
T: +31 (0)543 466224

Even voorstellen..

22 september 2020

Holaras bouwt verder aan de toekomst

Sinds 1 september is Maarten Leune werkzaam als commercieel manager bij Hoopman machines b.v. Hij is hier verantwoordelijk voor de sales en marketing van Holaras-machines en maakt deel uit van het management team. Onder de merknaam Holaras worden machines geproduceerd en verkocht voor de veehouderij, akkerbouw, uienverwerking, biogas installaties en infratechniek.

Als zeer professioneel en betrouwbaar merk in de gehele agrarische branche heeft Holaras de ambities om zich verder te professionaliseren en internationaal te groeien. De afgelopen jaren is er veel geïnvesteerd in optimalisatie van productieprocessen en kwaliteitsverbetering van de diverse machinesoorten.

Foto: Maarten Leune bij de nieuwe vaste 3m maisschuif

Maarten heeft na het afronden van zijn agrarische en commerciële studie ervaring opgedaan bij agrarische machine producenten, Kuhn en Agrifac. Daarnaast heeft hij samen met zijn vader nog een akkerbouwbedrijf.

Maarten ziet deze nieuwe functie als een mooie uitdaging waarin hij zijn opgedane kennis en ervaring kan gaan toepassen. ‘’Holaras is een toonaangevende speler op het gebied van machines binnen de agrarische en industriële branche. Ik wil graag mijn kennis en kunde delen met het zeer enthousiaste team binnen Holaras en gezamenlijk het gehele merk naar een nog hoger niveau tillen’’.