Kies uw taal

Nieuws

Contact

Hoopman Machines B.V.
Dinxperlosestraatweg 145
NL-7122 JP AALTEN
T: +31 (0)543 466224

Holaras voert de druk op voor een topkuil!

26 maart 2020

7x meer druk dan een tractor/shovel met de Holaras Kuilverdichtingswals!

Een optimale kuilverdichting is noodzakelijk voor het goed bewaren van kuilgras en kuilmais. Een goede kuil is niet alleen belangrijk voor de smakelijkheid, maar ook voor een optimale benutting van het ruwvoer. Bij het inkuilen worden de laatste jaren steeds hogere eisen gesteld en is het inkuilproces aanzienlijk verbeterd. Sleutelfactor is het verdelen en verdichten van de gehele kuil.

Topkuil Totaalpakket
Holaras levert een totaalpakket voor een topkuil! Naast de kuilverdeler, maisschuif en gras-/silagevork levert Holaras voor een optimale verdichting de verdichtingswals type Stego.

Verdichtingswals Stego
Gemiddeld levert een tractor/shovel een druk van ca. 0,8 kg per cm². De Holaras Kuilverdichtingswals geeft 7x meer druk per cm² t.o.v. een tractor/shovel!

Meer informatie en rekenvoorbeeld >>

Corona maatregelen

18 maart 2020

Gezien de recente ontwikkelingen en besluitvorming omtrent het COVID-19 virus, nemen wij bij Hoopman Machines ook onze maatschappelijke verantwoordelijkheid om zoveel mogelijk persoonlijk contact te vermijden. Ondanks het Coronavirus blijft ons bedrijf geopend, maar zijn er extra maatregelen ingevoerd om de kans op verspreiding te minimaliseren:

  • Zoveel mogelijk kantoorpersoneel werkt vanuit huis en overleggen vinden zoveel mogelijk telefonisch plaats.
  • Pauzes worden gespreid.
  • Handen schudden is niet meer toegestaan.
  • Bij ziekteverschijnselen van personeel blijft deze thuis.
  • Fysiek (klanten)contact proberen we tot een minimum te beperken en in voorkomende gevallen alleen na wederzijds goed vinden.

Uiteraard zijn we net zoals altijd gewoon bereikbaar.

Bij vragen kunt u ons bereiken via +31 (0)543 466224 of info@holaras.nl.

Met vriendelijke groet,

Het team van Hoopman Machines B.V.

Holaras Prijslijst 2020

19 februari 2020

Hoopman Machines heeft voor u een ruim assortiment van machines voor een optimale bedrijfsvoering. Ons aanbod vindt u in de nieuwe Holaras Prijslijst 2020.

Naast de standaard machines in het assortiment, hebben veel van deze machines de mogelijkheid om ze naar eigen wens uit te breiden met de mogelijke opties.

Neem contact op voor de mogelijkheden, via (0543) 466 224, info@holaras.nl of ons contactformulier.

Nieuws

19 februari 2020

Bekijk hier al onze nieuwsberichten: https://www.holaras.nl/nieuws/

De medewerkers en directie van Hoopman Machines B.V. wensen u prettige feestdagen en een voorspoedig 2020!

16 december 2019

Veilig uitkuilen met de Holaras Maiskam – Tiger!

28 oktober 2019

Holaras introduceert 2 meter versie op Agritechnica

Voor biogasinstallaties worden enorm hoge maiskuilen gemaakt. Kuilen tot wel 12 meter zijn daarbij geen uitzondering. Ook in de melkveehouderijsector worden de kuilen steeds groter en hoger.
Gevaar bij het uitkuilen van onder af, is dat de bovenste laag van de kuilwand instort en op het uitkuilende voertuig valt.

Voor het veilig uitkuilen levert Holaras de Maiskam type Tiger. De maiskam komt als verlengstuk aan de giek van de shovel of verreiker, of aan de trekker met voorlader, om het bovenste deel naar beneden te trekken. Onderop kan de mais dan veilig worden opgeschept.

Naast de maiskam met een lengte van 4 meter introduceert Holaras op Agritechnica de maiskam met een lengte van 2 meter. Handig en veilig bij het uitkuilen van iets minder hoge kuilen.

Jeroen te Lindert, vertegenwoordiger bij Hoopman Machines: “Evenals de 4 meter versie komt de maiskam van 2 meter in verschillende breedtes beschikbaar (180, 230 en 300 cm). Met de introductie van deze kortere maiskam hoopt Hoopman Machines naast biogasbedrijven ook melkveehouders te helpen veilig uit te kuilen.”

 

Meer informatie, foto’s en video’s

HOLARAS STEUNT AGRACTIE!

27 september 2019

Holaras draagt de boeren een warm hart toe en steunt agractie op 1 oktober in Den Haag! De land- en tuinbouwsector wordt continu geplaagd door aantijgingen, onwaarheden, onzekerheden en staat keer op keer voor grote uitdagingen. En dat moet maar eens afgelopen zijn! Onze boeren zijn dagelijks druk in de weer om gezonde, veilige en duurzame kwaliteitsproducten op ons bord te krijgen. De land- en tuinbouwsector is een belangrijke pijler van de Nederlandse economie!

Dat verdient respect! #agractie #farmersdefenceforce #boerenkomeninactie

Veeg alles op (met) een Hoopman – Holaras Veegmachine

5 september 2019

Je wilt er nog niet aan denken, maar de herfst komt er weer aan! Dat betekent blaadjes, veel blaadjes van de bomen! Veel bedrijven en instellingen moeten straten, pleinen, fietspaden, fabrieksterreinen, bouwplaatsen, wegopbrekingen en hallen zelf schoonhouden. De Holaras veegmachines zijn hiervoor uitermate geschikt. De machines kunnen snel en eenvoudig aan de trekker, shovel of heftruck worden gemonteerd en zijn in veel verschillende uitvoeringen leverbaar.

Meer informatie, foto’s en video’s: https://www.holaras.nl/products/infratechniek/

NOVITEITEN:

Pendelende veegmachine
De nieuwe machine kan, pendelend, in alle richtingen 20 graden (mechanisch) verstelbaar werken. Door, 2 scharnierende, verticale stabilisatie stangen kan de machine met een optimale bodemaanpassing vegen. Hierdoor kunnen ook schuine kanten, hellingen, holle en bolle straten, ruimtes bij los- en laadplekken, enz. geveegd worden. Unieke oplossing voor milieustraten.

(Mobiele) kraan veegmachine
Door een eenvoudige constructie kan deze smalle veegmachine simpel aan een mobiele kraan gebouwd worden met een draai-kantel-stuk. Door zijn compacte en robuuste uitvoering is deze machine de ideale oplossing bij het vegen van alle voorkomende werkzaamheden, in de wegenbouw, stratenmakers en bij het leggen van grasblokken.

Kom, kijk en vergelijk onze machines op Groentechniek Holland, van 10 t/m 12 september in Biddinghuizen. Je bent van harte welkom op stand 4.14! Lees meer: https://www.holaras.nl/beurs/groentechniek-holland/

Maak kans op een verrassingspakket met een foto van uw top maiskuil!

4 september 2019

De fotoactie van de top graskuil was een groot succes! Bekijk hier de inzendingen.

Het maiskuilseizoen staat weer voor de deur!

Heeft u een top maiskuil?

Maak dan een mooie foto, stuur deze in en maak kans op een Holaras-verrassingspakket!


Klik hier om uw foto in te sturen

Persbericht noviteit veegmachine voor mobiele kraanaanbouw

4 september 2019

Met de nieuwe (mobiele) kraan veegmachine heeft holaras haar veegmogelijkheden uitgebreid. Door een eenvoudige constructie kan deze smalle veegmachine simpel aan een mobiele kraan gebouwd worden met een draai-kantel-stuk.

Door zijn compacte en robuuste uitvoering is deze machine de ideale oplossing bij het vegen van alle voorkomende werkzaamheden, in de wegenbouw, stratenmakers en bij het leggen van grasblokken. De machine is wend- en bruikbaar, zowel verticaal als horizontaal in alle hoeken en standen. Een talud kan op deze manier vanaf de straat geveegd worden. Ook vaste (geluidswanden), muren, gevels en zonnepanelen kunnen middels deze machine een (veeg) poetsbeurt krijgen. Andere obstakels, als paaltjes, “varkensruggen”, wegverhogingen, afvoergoten, enz. kunnen met een harde of zachte borstel schoongemaakt worden.

De voordelen op een rij:
• Super wendbaar, m.b.v. een draai-kantel-stuk
• Poly zig-zag borstels, 80 cm met max. draagvlak op het bodemoppervlak
• Werkbreedte 150 cm, in horizontale, verticale en schuine stand
• Gegalvaniseerde uitvoering, ook voor winterdienst geschikt
• Vegen achter heggen, bomen, vangrails, perken, smalle (niet berijdbare) fietspaden enz.
• Uitvegen van goten, parkeerhavens, bushokjes en overdekte wachtruimtes
• 360 graden wendbaar om palen, bomen en andere verhogingen
• Aanbouw mogelijk aan elke kraan of verreiker

Technische gegevens:
Werkbreedte : 150 cm
Borsteldiameter : 80 cm (poly zig-zag borstels)
Hydraulische aandrijving : Olieopbrengst 50 liter / 180 bar
Verstelling : 360 graden draaibaar