Kies uw taal

Nieuws

Contact

Hoopman Machines B.V.
Dinxperlosestraatweg 145
NL-7122 JP AALTEN
T: +31 (0)543 466224

Deelname Project Ride

3 maart 2022

Hoopman Machines en Hoopman equipment & engineering hebben zich aangesloten bij Project Ride waarin een samenwerking plaats vindt met diverse bedrijven uit Oost-Nederland. Project Ride richt zich op het digitaal weerbaar en toekomstbestendig maken van de deelnemende bedrijven. Door in te zetten op vergaande automatisering, robotisering en digitalisering zullen banen behouden kunnen worden en komen er nieuwe banen bij.

(meer…)

Holaras prijslijst 2022

30 december 2021

Hoopman Machines is al 110 jaar een familiebedrijf met één belangrijk doel: Innovatieve en waarde toevoegende machines ontwikkelen voor en met u als klant. Het leveren van betrouwbare oplossingen, kwaliteitsproducten en specialistische service zit in ons bedrijfs-DNA. De innovatiekracht heeft ook in het afgelopen jaar weer geleid tot nieuwe ontwikkelingen aan onze machines. In de prijslijst vindt u een totaal overzicht van onze machines.

Digitale prijslijst 2022
Klik hier om de nieuwe prijslijst 2022 aan te vragen. Voor meer informatie over onze machines kunt u onderin de pagina’s in het digitale document klikken. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons of uw dealer op.

Werk snel en efficiënt met een Holaras kuilverdeler!

30 december 2021

Bekijk de nieuwe video en zie hoe snel de Holaras kuilverdelers in één werkgang grote hoeveelheden kuilgras intensief en gelijkmatig verwerken. Een goede kuil is belangrijk voor de voedingswaarde van het kuilvoer. Holaras kuilverdelers en verdichtingswalsen zijn daarbij voor veel melkveehouders en loonwerkers een onmisbare hulp.

(meer…)

Bietensnijbak BB1250/BB2500: maar liefst vier werkzaamheden in één werkgang!

30 december 2021

Omdat voederbieten tot de meest energierijke voeders behoren voor melkvee, wordt het steeds meer (her)ontdekt door melkveehouders. Voederbieten hebben een hoge opbrengst, zijn smakelijk, zorgen voor een goede pensfermentatie en geven een hoger melkvetgehalte. Het goed reinigen en snijden van de voederbieten draagt bij aan de smakelijkheid en dus betere opname door de koeien.

De Holaras Bietensnijbak is de ideale oplossing om gesneden bieten met mais in te kuilen of elke dag vers te voeren. Daarnaast zijn de bietensnijders ook zeer geschikt om de biogas-installatie te vullen met fijn gesneden bieten. De speciaal ontwikkelde snijwals onderin, zorgt ervoor dat de bieten op de juiste wijze worden gesneden en goed worden verdeeld. Het voordeel van snijden is dat de structuur van de bieten zoveel mogelijk intact blijft en dit weinig vermogen vraagt.

Deze bijzonder degelijk en robuust gebouwde bietensnijders zijn geschikt voor de hefinrichting van de trekker, shovel- of frontlader aanbouw. In één werkgang is het mogelijk de bieten te laden, transporteren, snijden en doseren in een biogasinstallatie of over de kuil.

Klik hier voor de technische specificaties.

Beperkte bereikbaarheid rond de feestdagen.

17 december 2021

In verband met de feestdagen is onze fabriek gesloten vanaf 23 december tot en met 2 januari. Heeft u in deze periode een vraag? Onze specialisten werken met een beperkte bezetting, maar staan graag voor u klaar. Wilt u een onderdeel bestellen? Dat kan per e-mail parts@holaras.nl. Houd er wel rekening mee dat de responstijd en levertijd wat langer is dan u van ons gewend bent.

Wij willen u hartelijk bedanken voor de samenwerking en vertrouwen in het afgelopen jaar.

Het Holaras team wenst u fijne feestdagen en een succesvol en gezond 2022!

Werken bij Hoopman Machines!

29 november 2021

Hoopman Machines B.V. uit Aalten is leverancier van Holaras en Hoopman equipment & engineering machines. Hoopman Machines B.V. ontwikkelt en produceert haar machines in eigen huis, die worden toegepast in de land- en akkerbouw, uienverwerking, zaaizaad verwerkende industrie en biogas installaties. Het familiebedrijf kent een rijke historie vanaf 1911 en beschikt over een uitgebreid dealernetwerk. Het leveren van innovatieve oplossingen, kwaliteitsproducten en goede service zit in het bedrijfs-DNA en heeft het bedrijf wereldwijd een goede reputatie opgeleverd.

Hoopman Machines B.V. heeft voor haar groeiende organisatie vacatures voor o.a. Allround CNC Verspaner, Lasser en monteurs.

Klik hier voor een overzicht van beschikbare vacatures

Holaras kleurplaat actie

22 oktober 2021

Speciaal voor onze kleine Holaras fans hebben we een kleurplaat met winactie!

Download de kleurplaat hier: Klik op deze link

Klik op de link hierboven om de kleurplaat te downloaden

Print de kleurplaat uit, kleur deze op je allermooist in en wie weet win je een Holaras miniatuur én een Holaras overall gepersonaliseerd met jouw eigen naam (verkrijgbaar in de maten 74 t/m 176).

(meer…)

De Holaras-uienafstaarter in actie bij Landgoed Scholtenszathe in Klazienaveen-Noord

5 oktober 2021

De Holaras-uienafstaartmachines AS-15 en AS-25 messenafstaarter. Speciaal ontworpen voor het efficiënt en zonder beschadigingen afstaarten van uien en bloembollen. Uniek aan deze vernieuwde lijn zijn de nieuwe triltechniek, het ergonomisch werken door de toevoeging van een groot dakluik, de lichtere zeven en het snel kunnen wisselen van de robuuste zeven en messen (korte standtijd).

Klik hier om de fotoreportage van Trekkerweb te bekijken.

Uien rooien met Holaras rooicombinatie

27 augustus 2021

De uienbedden van 2,25 meter breed worden gerooid met de nieuwe Holaras loofklapper en -rooimachine, aangekoppeld aan een Fendt 516 bij MTS Stoop Pluimvee en Akkerbouw.

Klik hier om de fotoreportage van Trekkerweb te bekijken.

In de video vertelt Wouter Stoop van MTS Stoop Pluimvee en Akkerbouw waarom hij met een Holaras rooicombinatie werkt.

Stage- & afstudeerplaatsen

16 juli 2021

Hoopman Machines B.V. is een erkend leerbedrijf en biedt studenten graag de kans om praktijkervaring op te doen en zichzelf te ontwikkelen binnen hun vakgebied.  Je kunt altijd contact met ons opnemen voor meer informatie over stage- en afstudeerplaatsen. Op verschillende afdelingen en vakgebieden bieden wij regelmatig stage- en afstudeerplaatsen aan. Momenteel hebben wij een stageopdracht voor Logistiek en een stageopdracht voor Marketing beschikbaar.

Klik hier voor een overzicht van beschikbare stage-/afstudeeropdrachten.