Kies uw taal

Contact

Hoopman Machines B.V.
Dinxperlosestraatweg 145
NL-7122 JP AALTEN
T: +31 (0)543 466224

Veeg alles op (met) een Hoopman – Holaras Veegmachine

5 september 2019

Je wilt er nog niet aan denken, maar de herfst komt er weer aan! Dat betekent blaadjes, veel blaadjes van de bomen! Veel bedrijven en instellingen moeten straten, pleinen, fietspaden, fabrieksterreinen, bouwplaatsen, wegopbrekingen en hallen zelf schoonhouden. De Holaras veegmachines zijn hiervoor uitermate geschikt. De machines kunnen snel en eenvoudig aan de trekker, shovel of heftruck worden gemonteerd en zijn in veel verschillende uitvoeringen leverbaar.

Meer informatie, foto’s en video’s: https://www.holaras.nl/products/infratechniek/

NOVITEITEN:

Pendelende veegmachine
De nieuwe machine kan, pendelend, in alle richtingen 20 graden (mechanisch) verstelbaar werken. Door, 2 scharnierende, verticale stabilisatie stangen kan de machine met een optimale bodemaanpassing vegen. Hierdoor kunnen ook schuine kanten, hellingen, holle en bolle straten, ruimtes bij los- en laadplekken, enz. geveegd worden. Unieke oplossing voor milieustraten.

(Mobiele) kraan veegmachine
Door een eenvoudige constructie kan deze smalle veegmachine simpel aan een mobiele kraan gebouwd worden met een draai-kantel-stuk. Door zijn compacte en robuuste uitvoering is deze machine de ideale oplossing bij het vegen van alle voorkomende werkzaamheden, in de wegenbouw, stratenmakers en bij het leggen van grasblokken.

Kom, kijk en vergelijk onze machines op Groentechniek Holland, van 10 t/m 12 september in Biddinghuizen. Je bent van harte welkom op stand 4.14! Lees meer: https://www.holaras.nl/beurs/groentechniek-holland/