Kies uw taal

VIDEO: Combi Holaras kuilverdeler Viking met kuilverdeelwals op de graskuil

15 mei 2020

Aan inkuilen wordt de laatste jaren steeds hogere eisen gesteld. Immers hiermee legt u de basis voor het winterrantsoen van uw vee. Om schimmelvorming en broei tegen te gaan moet inkuilen goed gebeuren. Sleutelfactor is het verdelen en verdichten van de kuil.

De Holaras kuilverdelers (Jumbo / Viking) verwerken snel en in één werkgang grote hoeveelheden kuilgras intensief en gelijkmatig. Elke keer wanneer u over het midden van de kuil rijdt, wordt het gras verdeeld en de kuil met toenemende mate vastgereden. De Holaras kuilverdelers zijn de eerste verdelers met twee rotoren. De zijdoeken zijn opklapbaar en uitschuifbaar, waardoor het mogelijk is rijkuilen van ca. 6 meter te bewerken.

Topkuil Totaalpakket
Holaras levert een totaalpakket voor een topkuil! Naast de kuilverdeler, maisschuif en gras-/silagevork levert Holaras voor een optimale verdichting de verdichtingswals type Stego. Gemiddeld levert een tractor/shovel een druk van ca. 0,8 kg per cm². De Holaras Kuilverdichtingswals geeft 7x meer druk per cm² t.o.v. een tractor/shovel!

De Holaras kuilverdeler kan met een hydraulisch aangedreven kuilverdeelwals worden gecombineerd. Zo kan de graskuil direct worden geëgaliseerd en het gras in nog kortere tijd optimaal worden verdeeld.

Bekijk hier de video ‘Combi Holaras Kuilverdeler Viking met kuilverdeelwals op de graskuil’

Vraag de Holaras Prijslijst aan >>