Kies uw taal

Contact

Hoopman Machines B.V.
Dinxperlosestraatweg 145
NL-7122 JP AALTEN
T: +31 (0)543 466224

Vol g(r)as met de voederwinningsmachines van Holaras!

12 maart 2021

https://www.holaras.nl/products/voederwinning/

Een optimale kuilverdichting is noodzakelijk voor het goed bewaren van kuilgras en kuilmais. Een goede kuil is niet alleen belangrijk voor de smakelijkheid, maar ook voor een optimale benutting van het ruwvoer. Sleutelfactor is het verdelen en verdichten van de gehele kuil.

Hoopman Machines B.V. heeft ruim 40 jaar ervaring in de ontwikkeling, productie en vermarkting van Holaras voederwinningsmachines en levert een totaalpakket voor uw topkuil. De machines staan bekend om hun robuustheid en betrouwbaarheid.

Holaras kuilverdelers (Jumbo/Viking)

De Holaras kuilverdelers verwerken snel en in één werkgang grote hoeveelheden kuilgras intensief en gelijkmatig. Elke keer wanneer u over het midden van de kuil rijdt, wordt het gras verdeeld en de kuil met toenemende mate vastgereden.

Holaras kuilverdichtingswals Stego

Om de kuil optimaal te verdichten levert Holaras de kuilverdichtingswals Stego. Gemiddeld levert een tractor/shovel een druk van ca. 0,8 kg per cm². De Holaras Kuilverdichtingswals Stego geeft 7x meer druk per cm² t.o.v. een tractor/shovel! De wals kan ook geleverd worden met een kantenverdichter aan 1 of 2 kanten voor het effectief verdichten van de randen en kanten van zowel gras- en maiskuilen.

Holaras Prijslijst 2021

Hoopman Machines is een gezond bedrijf met wereldwijde reputatie in kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie! Deze innovatiekracht heeft ook afgelopen jaar weer geleid tot nieuwe machines en extra opties die u als agrarisch ondernemer helpen bij het optimaliseren van uw bedrijfsvoering!